Nieuws

Donderdag 24 februari start alweer een nieuwe groep in de gemeente Beesel. Ook zij gaan twee jaar lang aan de slag middels groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Met aanvullend een mooi beweegprogramma dat mede mogelijk wordt gemaakt door de gemeente: # gewoonsamenfit.

Afgelopen dinsdag is de tweede Healthylife (Cool) groep gestart in Roermond. Ik vind het altijd mooi om weer met een nieuwe groep te starten; welke personen ga ik ontmoeten? wat is precies hun behoefte? op welke manier kan ik ze ondersteunen? Op naar twee jaar waarin we veel moois samen mogen bereiken. Ik heb er zin in. Succes, deelnemers Roermond...

Afgelopen maart is de vijfde Cool groep van start gegaan. Inmiddels staan er alweer 10 deelnemers op de wachtlijst. Ben jij benieuwd wat het Cool (COaching Op Leefstijl) programma inhoud? En wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, klik dan hier. Of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Op 25 maart is de 5e Cool groep (in de gemeente Beesel) van start gegaan. Vol enthousiasme zijn ze begonnen aan de eerste groepsbijeenkomst "kleine aanpassingen, groot effect". En met nog meer enthousiasme en motivatie hebben we de groepsbijeenkomst afgerond. Waarna iedereen thuis met zijn of haar eigen voorgenomen actie aan de slag gaat.