Coaching

Werkwijze van Kim

In mijn coaching kijk ik naar wat jij écht belangrijk vindt, waar leef jij voor, wat kenmerkt jou? Wat zijn jouw persoonlijke waarden?

Hoe is de situatie nu? Welk automatisch gedrag belemmert jou om vooruit te komen? Hierbij is bereid zijn om inzicht te krijgen in dit automatische gedrag erg belangrijk. Vervolgens ga je aan de slag in bewust handelen. Wat voor gedrag zou je willen en kunnen vertonen om dichterbij jouw gezonde leefstijl te komen? 

Stap voor stap is de kern! 

 

Voor wie ?

Particulier
Particulier

Particulier

Particuliere coaching vindt in principe altijd individueel plaats. Soms ook in duo's. Samen kijken we naar jouw behoefte en aan de hand hiervan geven we het traject een bepaalde termijn. Eventueel kan dit gepaard gaan met beweegcoaching. 

Cool
Cool

COOL

Het Cool (COaching Op Leefstijl)-programma is een programma dat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Het is een tweejarig programma waarin individuele gesprekken afgewisseld worden met groepsbijeenkomst. Hiervoor is een verwijzing nodig van de huisarts. Voor meer informatie klik hier.   

Bedrijven
Bedrijven

Bedrijven

Als ACT - en leefstijlcoach begeleid ik medewerkers om hun fysiek en mentale gesteldheid te verbeteren. Dit kan 1-op-1 of in groepen.