Referenties

Ervaringen

Karin - Ademhaling- & Leefstijldag

19-6-2024

Ik vond het een leerzame dag. De boeken zijn al thuis. Dus nu gaan lezen, leren en oefenen. 

Anoniem - Cool

25-2-2024

Cool geeft energie, het zet je aan het denken, je leert bewust om te gaan met verschillende thema's die je zelf belangrijk vindt. Ik had ook op het einde meer bijeenkomsten gewild. Het vertrouwen en de begeleiding is goed, zo ook de praktische stukken. Kim kan heel goed luisteren. Ik heb een fijne tijd gehad. 

Hans - Cool

9-2-2024
Opbouw en inhoud zijn goed, nagenoeg alles komt aan de orde. Ik ben wijzer en tevreden, Helaas niet alle bijeenkomsten kunnen volgen i.v.m. werk. 
Je geeft iedereen ruimte en betrekt iedereen erbij. Je bent geduldig, geeft ruimte voor lief en leed, je bent aardig en leuk.

Yvonne - Cool

10-2-2024

Kim voelt de behoefte van de groep goed aan. Ze houdt je staande ook in moeilijke periodes. 

Anoniem - Healthylife

22-1-2024

Het heeft me geholpen in de mind set. Bewuster omgaan met voeding. Regelmatig bewegen staat op het programma. Het waren open deuren, maar het regelmatig weer onder de aandacht brengen draagt er toe bij dat het in het systeem beklijft. 

Kim heeft oor voor het individu. Ruim de mogelijkheid gegeven aan het individu om zich te uiten. De ene persoon heeft er behoefte aan en wilt het delen met de groep. De andere persoon is hier in meer gesloten, maar wordt op een af ander manier zonder druk uit te oefenen wel meegenomen in het gebeuren.

Marco - Healthylife

19-1-2024

Combinatie bewegen en coaching sessies is zeer goed. Je hebt mij succesvol begeleid. Zeer kundig, enthousiast, prettig en gezonde dosis humor. 

Paul - Healthylife

19-12-2023

Ik waardeer het open karakter van de bijeenkomsten en de mogelijkheden om alles te bespreken. Ondanks dat het programma veel voor de hand liggende thema's bevat, vind ik het programma positief. 

Anoniem - beweeglessen

15-6-2022

Ik ben blij dat ik de sessies heb gevolgd. Het is heel laagdrempelig en er wordt met ieders beperking rekening gehouden. De variatie en afwisseling in traingingen, met veel respect voor ieders mogelijkheden.

Anoniem - beweeglessen

22-6-2022

Ik heb de lessen met een goed gevoel geeïndigd. Kim heeft goed geprobeerd om iedereen op zijn/haar eigen niveau te laten sporten, maar dat het toch nog een groepseffort bleef. De variatie (in locatie én in oefeningen) en het heerlijk buiten zijn was fijn.

Dré - Cool

Met name bewustwording in plannen is wel een eye-opener geweest voor mij. Het maken nu veel bewuster keuzes in  wat moet en zaken die kunnen wachten.

Luigi - Cool

Omstelling van denken, de makkelijkste weg is vaak niet de beste weg. Het overwinnen van hindernissen geeft op de lange termijn betere resultaten en hoop ik blijvende. 

Hay - Cool

Het Cool programma heeft mij doen inzien dat een gezonde levensstijl van groot belang is voor je welbevinden en bewegingsmotoriek.

Het bewegen en functioneren gaat allemaal veel gemakkelijker, en je geest komt meer tot rust als je je zelf niet constant hoeft af te vragen is dit wel goed voor mij.

Het gaat niet altijd makkelijk, maar de goede begeleiding is een welkome ondersteuning.

Karin - Cool

Ik vind Cool een heel goed initiatief. Ook al lukt het mij niet zo snel als mijn groepsgenoten om mijn leefstijl aan te passen, ik ben in ieder geval de goede weg ingeslagen. Wat mij hier heel goed bij heeft geholpen, is de persoonlijke aanpak van Kim. Zij neemt echt alle tijd om bij iedere cliënt de goede trigger te vinden en om te blijven motiveren. Dat waardeer ik enorm. Ik kan dit leefstijlprogramma dan ook van harte aanbevelen!!